Perkhidmatan mobile shredder yang terbaik

Perkhidmatan mobile shredder yang terbaik. Menawarkan perkhidmatan pelupusan yang memenuhi kehendak cgso, arkib negara di dalam pengurusan rekod bahan-bahan terkawal.

Asyraf ,Manager
Kuala Lumpur

Perkhidmatan yang baik disediakan oleh Myshred

Perkhidmatan yang baik disediakan oleh Myshred. Onsite shredding pertama di Malaysia. Kelengkapan yang bagus dan servis yang cemerlang daripada pasukan operasi.

Fikri, Manager
Kuala Lumpur

Jimat Kos dan Tenaga

Myshred Mobile merupakan syarikat yang menyediakan perkhidmatan perlupusan kertas, papan keratan dan juga CD yang sulit ataupun biasa. Dengan perkhidmatan yang disediakan secara on-site shredding menyebabkan pihak kami memilihnya kerana tidak perlukan kos penghantaran dan tenaga menghantar ke tempat perlupusan sebaliknya mereka akan datang kepada kami dan lakukan semuanya. Kami berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan cuma kami berharap sekiranya ada rezeki untuk pihak kami menggunakan perkhidmatan daripada mereka lagi kami harap mereka dapat sediakan perkhidmatan perlupusan dan mengambil kira apa yang dilupuskan sebagai kos yang mereka perolehi dan menolak dari sebutharga jumlah kos perkhidmatan yang dicajkan.

Ehwal Akademik, Manager
Kuala Lumpur

So far so Good

So far so good and will recommend your services to our related company.

Minah Ong, Manager
Kuala Lumpur